50. sabirna akcija „Solidarnost na djelu 2022.“

Poštovani građani,

pozivamo Vas da se uključite u humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2022.“ i svojom donacijom pomognete u pružanju pomoći onima kojima je potrebna, osobama u socijalnoj potrebi i riziku od siromaštva.

Humanitarna akcija „Solidarnost na djelu 2022.“ zajednička je akcija društava Hrvatskog Crvenog križa, a u GDCK Novi Marof tradicionalno se provodi u suradnji s školama i dječjim vrtićima na području našeg djelovanja.

Akcija se provodi pod sloganom “Ne dvoji, za drugog izdvoji” i traje od 13. 10. do 15.11.  2022.

Prikupljaju se prehrambene namirnice ( ulje, brašno, riža, tjestenina,  sol, šećer, mesne i riblje konzerve, marmelada, pasirana rajčica, grah konzerva, trajno mlijeko) i  higijenske potrepštine ( šampon, sapun, pasta za zube, četkica za zube, deterdžent za suđe, deterdžent za rublje, univerzalno sredstvo za čišćenje) te novčana sredstva.

Ukoliko želite donirati novčana sredstva donaciju možete uplatiti na žiro račun IBAN: HR2923600001300175917 otvoren u Zagrebačkoj banci

Materijalna dobra možete donirati u skladištu GDCK Novi Marof na adresi Kralja Tomislava 16, Novi Marof  srijedom od 8 do 12 sati.

Prikupljena materijalna dobra i novčana sredstva GDCK Novi Marof će namjenski utrošiti za pripremu paketa pomoći za osobe u socijalnoj potrebi s područja našeg djelovanja.

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i doprinosu akciji!