Uključi se! – 52. Solidarnost na djelu 2024.

Poštovani građani,

pozivamo Vas da se uključite u humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2024.“ i svojom donacijom olakšate život onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Humanitarna akcija „Solidarnost na djelu 2024.“ zajednička je akcija društava Hrvatskog Crvenog križa koja se provodi od davne 1973. godine i počinje svake godine drugog četvrtka u listopadu. Akcija se provodi  pod sloganom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“.

GDCK Novi Marof akciju provodi  u razdoblju od 10. listopada do 15. studeni 2024. pod evidencijskom oznakom VŽ-HA/OST-24-12.

Prikupljamo financijska sredstva i  materijalna dobra u vidu trajnih namirnica ( ulje, brašno, riža, tjestenina,  sol, šećer, mesne i riblje konzerve, marmelada, pasirana rajčica, grah konzerva).

Financijska sredstva možete donirati uplatom na račun humanitarne akcije IBAN: HR9223600001300191273 otvorenom kod Zagrebačke banke.

Materijalna dobra možete donirati u skladištu GDCK Novi Marof na adresi Kralja Tomislava 16, Novi Marof   svaki četvrtak za vrijeme trajanja akcije u vremenu od 8 do 12 sati.

Prikupljena financijska sredstva i materijalna dobra  GDCK Novi Marof će namjenski utrošiti za pripremu paketa pomoći za osobe u socijalnoj potrebi s područja našeg djelovanja.

Ova akcija nije samo prilika za prikupljanje humanitarne pomoći,  već i za promicanje solidarnosti i zajedništva. Hrvatski Crveni križ kontinuirano pruža pomoć najugroženijima, a podrška građana i volontera u ovakvim aktivnostima od ključne je važnosti.

Hvala  svima koji će svojim donacijama pomoći najranjivijim skupinama u društvu.