Otvoreni Javni poziv za iskaz interesa za korištenje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom

Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Moja kuća, moj dom“ SF.3.4.11.01.0234 od 01. travnja 2024. godine koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus, Program „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“ , u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „ZAŽELI – prevencija institucionalizacije“ Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof objavljuje Otvoreni Javni poziv za iskaz interesa za korištenje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Poziv je usmjeren na pripadnike ciljne skupine:

  1. Osobe starije od 65 godina
  2. Odrasle osobe s invaliditetom ( 3. ili 4. stupanj)

Za više informacija vezano uz Javni poziv za iskaz interesa, uvjetima prihvatljivosti, dokaznoj dokumentaciji i načinu prijave preuzmite dokumente:

  1. Otvoreni Javni poziv za iskaz interesa
  2. Obrazac Prijave za iskaz interesa
  3. Izjava pripadnika ciljne skupine o broju članova kućanstva
  4. Izjava suglasnosti za Potvrdu Porezne uprave o visini dohodaka i primitaka

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je image.png

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.