Počinje humanitarna akcija “Solidarnost na djelu 2021.”

Poštovani građani,

pozivamo Vas da se uključite u humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2021.“ i svojom donacijom pomognete u pružanju pomoći onima kojima je potrebna, osobama u socijalnoj potrebi i riziku od siromaštva.

Humanitarna akcija „Solidarnost na djelu 2021.“ zajednička je akcija društava Hrvatskog Crvenog križa, a u GDCK Novi Marof tradicionalno se provodi u suradnji s školama i dječjim vrtićima na području našeg djelovanja.

Akcija se provodi pod sloganom “Ne dvoji, za drugog izdvoji” i traje od 08. do 31. listopada 2021.

Tradicionalno prikupljamo novac i hranu.

Svi koji žele pomoći donacije mogu uplatiti na sljedeći račun:

Banka: Zagrebačka banka

IBAN: HR2423600001300168635

Ukoliko želite donirati hranu možete ju donijeti u skladište GDCK Novi Marof na adresi Kralja Tomislava 16, Novi Marof radnim danom od 8 do 12 sati.

Prikupljaju se trajne namirnice: ulje, brašno, šećer, sol, tjestenina, riža, mesna konzerva, riblja konzerva, juha u vrećici, marmelada, grah konzerva, pasirana rajčica, trajno mlijeko .

Prikupljena novčana sredstva GDCK Novi Marof namjenski će utrošiti za kupnju prehrambeno – higijenskih paketa koji će se zajedno s prikupljenom hranom tijekom mjeseca prosinca 2021. podijeliti osobama u socijalnoj potrebi s područja našeg djelovanja

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i doprinosu akciji!